Jalapeño Loco 2.0

Na 6 maanden intensief gewerkt te hebben op televisie was ik dood op. Daarnaast waren er heel veel mensen die ons steunden en enorm graag ons eten wilden proeven. Dus besloten we om een food truck in elkaar te timmeren en België rond te trekken. Eerlijk gezegd was dit een overhaaste beslissing, ik was gewoon te moe! 

Waarom het misging.. 

Ik ga eerlijk zijn met jullie, ik ben hier niet fier op, maar wil het toch delen met jullie. Zodat mensen die in de toekomst willen ondernemen hier ook bij stil staan.

Oké, ondernemen is met vallen en opstaan. Helaas ben ik toen zwaar gevallen. Nog moe van 'mijn pop-uprestaurant' avontuur begonnen we direct met een andere pop-up. Niet denkend en eerlijk gezegd geen 100% zin in dit project, maakte ik mezelf zelfstandige. Niet wetend wat voor administratie en kosten hierbij te voorschijn kwamen. Het enige dat me steeds rechthield is het feit dat er zoveel mensen kwamen opdagen als we ergens onze handmade food truck neerzette. Want daar deed ik het tenslotte voor. De mensen die langskwamen waren zo aardig en positief, dat booste alles. 

Toch had ik er weinig zin in, alles altijd afbreken, weer opzetten, een vrachtwagen huren, een keuken afhuren daar een nachtje door alles voorbereiden voor de dag erna. Ik was kapot. Er kwamen zoveel kosten bij kijken, waar ik helemaal niet mee bezig was omdat ik te moe was. Achteraf toen we alle facturen betaalden en zagen we dat we juist niet toekwamen. 

Al bij al viel het nog goed mee, want ik heb hier enorm veel uitgeleerd. Doe NOOIT iets waar je niet meer dan 100 % achter sta. Dan interesseert het je gewoon niet genoeg en doe je er niet alles aan om het te doen slagen. 

Omdat dit project zo hard was tegengevallen, was mijn ondernemingsgevoel ook sterk gedaald. Ik ging een maand naar Mexico en vond mijn passie weer terug. Toen ik thuis kwam had ik weer meer dan 100 % zin om ervoor te gaan. Met succes als gevolg. Lees maar op: .... 

Our handmade foodtruck
Our handmade foodtruck
Veggie taco's
Veggie taco's